TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZILE PESTE 150 RON. PENTRU COMENZILE MAI MICI DE 150 RON SE ACHITĂ O TAXĂ DE 15RON.

Despre noi

Promo

JOKO MAKE-UP este un brand premium din Polonia care se remarca printr-o gama larga de produse de make-up profesionale, de calitate superioara, la preturi accesibile. Acestea sunt create in laboratoarele proprii, din ingrediente alese precum minerale, perle, pigmenti naturali si uleiuri esentiale. Produsele noastre nu contin parabeni si nu sunt testate pe animale.

JOKO MAKE-UP este pe piata de peste 20 de ani, timp in care si-a insusit nenumarate premii in domeniu: Cosmopolitan Prix de Beaute 2009, Instyle Beauty Award 2015, etc.

JOKO MAKE-UP este un brand de produse create atat pentru uzul professional cat si pentru femeile sofisticata si moderne ce isi doresc in trusa personala produse create cu grija si urmand cele mai noi tehnologii in domeniu.

JOKO Make-Up se gaseste acum si in Romania si se poate achizitiona online de pe magazinul nostru oficial www.jokomakeup.ro precum si la partenerii oficiali si autorizati listati aici, prin intermediul FINEST MINERAL COSMETICS SRL, importatorul exclusiv si oficial al produselor JOKO MAKE-UP si MIRACULUM in Romania.