TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZILE PESTE 150 RON. PENTRU COMENZILE MAI MICI DE 150 RON SE ACHITĂ O TAXĂ DE 15RON.

SET CADOU CREME DE FAȚĂ MIRACULUM THERMAL WATER CU APĂ TERMALĂ

109.00lei

SET CADOU CREME DE FATA MIRACULUM THERMAL WATER CU APĂ TERMALĂ
Acest set contine:
1 X CREMA DE ZI ACTIV HIDRATANĂ MIRACULUM CU APĂ TERMALĂ 50 ml a cărei formulă se bazează pe apă termală, este extrem de eficientă in reducerea ridurilor și a primelor semne ale imbatranirii pielii.
1 X CREMA DE NOAPTE ACTIV HIDRATANĂ MIRACULUM CU APĂ TERMALĂ 50 ml a cărei formulă se bazează pe apă termală, este un preparat extrem de eficient, cu actiune multidirectională, care are un efect pozitiv asupra pielii – mai presus de toate, iși imbunatatește elasticitatea și reduce vizibil imperfectiunile și ridurile.
1 x SER ACTIV HIDRATANT PENTRU CONTURUL OCHILOR 20 ml reduce cearcănele și umflăturile de sub ochi, va îmbunătăți aspectul pielii din jurul lor și va reduce vizibilitatea ridurilor.

6 în stoc

SET CADOU MIRACULUM THERMAL WATER CU APĂ TERMALĂ

Acest set contine:

1 X CREMA DE ZI ACTIV HIDRATANĂ MIRACULUM CU APĂ TERMALĂ 50 ml a cărei formulă se bazează pe apă termală, este extrem de eficientă in reducerea ridurilor și a primelor semne ale imbatranirii pielii.

1 X CREMA DE NOAPTE ACTIV HIDRATANĂ MIRACULUM CU APĂ TERMALĂ 50 ml a cărei formulă se bazează pe apă termală, este un preparat extrem de eficient, cu actiune multidirectională, care are un efect pozitiv asupra pielii - mai presus de toate, iși imbunatatește elasticitatea și reduce vizibil imperfectiunile și ridurile.

1 x SER ACTIV HIDRATANT PENTRU CONTURUL OCHILOR 20 ml reduce cearcănele și umflăturile de sub ochi, va îmbunătăți aspectul pielii din jurul lor și va reduce vizibilitatea ridurilor.

Informații suplimentare

Greutate 0.5000 kg
Cod de bare

5900793045750

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SET CADOU CREME DE FAȚĂ MIRACULUM THERMAL WATER CU APĂ TERMALĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *